Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rango - 2011 (Rango)

      Sinopsis

       A Blind Wink / GK prezintă RANGO, un desen animat bazat pe o poveste a lui John Logan, Gore Verbinski şi James Ward Byrkit. Rango este un cameleon domesticit care traieste intr-un terariu si viseaza la statutul de erou, consolandu-se cu speranta ca intr-o zi i se va oferi sansa de a-si demonstra calitatile de justitiar.

       

      Atunci cand paraseste confortul terariului in cautare de aventuri palpitante, vanat fiind de catre un soim, Rango se trezeste intr-un oras din Vestul Salbatic denumit Dirt, in care localnicii nevinovati sunt terorizati de catre un grup de banditi si nu exista un reprezentant al legii capabil sa restabileasca ordinea.

       

      Ucigand in mod intamplator pasarea de prada care il haituia, Rango este privit de catre locuitorii din Dirt ca un erou curajos si capabil sa instaureze domnia legii, motiv pentru care este numit in functia de serif.

       

      Un western animat plin de aventura, in care umorul ireverenţios şi persoanjele înduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru întreaga familie.

       


      Ştiaţi că...

       

      Aceasta este primul film de animaţie produs de compania de efecte speciale Industrial Light & Magic.

       

      Johnny Depp actorul ce a interpretat rolul Rango a fost modelat după caracterul Don Knotts Barney Fife din "The Andy Griffith Show" (1960).