Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre - 2003 (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)

      Sinopsis

      Producatorul Jerry Bruckheimer (Pearl Harbour) si regizorul Gore Verbinski (Mouse Hunt) prezinta o aventura extraordinara, in larg - PIRAtII DIN CARAIBE: BLESTEMUL PERLEI NEGRE.


      Rebelul si fermecatorul Capitan Jack Sparrow (Johnny Depp) isi continua viata idilica de pirat, dar nu pentru mult timp, caci vechiul sau dusman, Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) ii fura corabia - Perla Neagra si apoi ataca orasul Port Royal, rapind-o pe frumoasa Elizabeth (Keira Knightley), fiica guvernatorului.Intr-o galanta incercare de a o salva pe Elizabeth si a recaptura Perla Neagra, Will Turner (Orlando Bloom), prietenul din copilarie al frumoasei, isi uneste eforturile cu Jack.

       

      Ce nu stie insa Will este ca o comoara blestemata a pecetluit pentru totdeauna soarta lui Barbossa si a echipajului sau de morti vii. O aventura plina de suspense, secvente de lupta cu spada, mister, umor, personaje memorabile si efecte speciale in premiera absoluta, transforma ”Piratii” intr-un film de proportii uriase, care nu trebuie ratat!