Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mamici pentru Marte - 2011 (Mars Needs Moms)

      Sinopsis

      De ce sa ai nevoie de mama atunci cand ea iti atribuie tot felul de sarcini si iti ofera la cina brocoli. Cui ii place brocoli?  Lui Milo (Seth Green) un baiat rebel şi răutăcios in varsta de nouă de ani, in nici un caz.

      Dupa ce tatal lui Milo  (Tom Everett Scott ) pleaca intr-o calatorie de afaceri, un eveniment straniu se intampla chiar sub ochii baiatul.

      Martieni vin pe  pamant si ii rapeste mama ( Joan Cusack ) in folosul societatii matriarhale martiene. Pentru eliberarea mamei sale Milo porneste intr-o aventura fantastica alaturi de pamanteanul Gribble (Dan Fogler) si Ki (Elisabeth Harnois), o martiana simpatica.

       

      "Mamici pentru marte" este un film SF animat, regizat de Simon Wells si produs de Walt Disney. Povestea filmului s-a bazat pe cartea ilustrata pentru copii cu acelasi titlu a autorului Berkeley Breathed publicata in anul 2007.


      Ştiaţi că...

      Pentru rolul lui Milo, actorul Seth Green a petrecut şase săptămâni echipat într-un costum special cu senzori…

       În timpul procesului de post-productie, cineaştii au observat că Green a fost capabil să imite mişcările şi comportamentele unui copil de 9 ani dar vocea lui suna prea matur pentru caracterul lui Milo. Prin urmare, vocea sa a fost scoasa şi înlocuită cu cea a actorul Seth Robert Dusky în vârstă  de 11 ani.