Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Din Paris, cu dragoste - 2010 (From Paris with Love)

      Sinopsis

      Asistentul personal al Ambasadorului SUA in Franta, James Reece (Jonathan Rhys Meyers ), duce o viata de invidiat la Paris. Cu o superba frantuzoaica pe post de iubita, adevarata lui pasiune ramane jobul sau de incepator din cadrul CIA-ului.

       

      Tot ce isi doreste acum James este sa ajunga un agent in toata regula si sa aiba parte de cat mai multa actiune si adrenalina.

       

      Asa ca in momentul in care i se ofera posibilitatea de a avansa in cadrul CIA-ului, nu-i vine sa creada ce noroc a dat peste el.

       

      Totul pana in momentul in care il cunoaste pe noul sau partener, agentul special Charlie Wax ( John Travolta).


      Un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia asteapta sa-i scape degetul pe tragaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist.

       

      Alaturi de noul sau partener, James este atat de norocos incat are ocazia sa vada o fata obscura si complet ilegala a Parisului, printr-o ploaie de gloante si explozii in lant.

       

      De-a dreptul marcat de aceste experiente, James viseaza deja la clipa in care va putea lucra din nou in spatele biroului, numai ca ceea ce nu stie inca este ca nu exista cale de intoarcere, odata ce s-a expus pericolului.