Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Identitati furate - 2004 (Taking Lives)

      Sinopsis

      In thrillerul Identitati furate / Taking Lives, un profiler FBI de succes, Illeana Scott (interpretata de castigatoarea premiului Oscar Angelina Jolie), este solicitata de catre Guvernul Canadian pentru a-i ajuta in cazul unui criminal in serie, care obisnuieste sa isi insuseasca vietile si identitatile celor pe care ii ucide.

       

      Scott (Ethan Hawke) nu foloseste metodele traditionale de investigatie, ci incearca sa patrunda in mintea criminalului. Intuitia si uneori chiar apropierea de criminal par singurele cai de prindere a raufacatorilor.

       

      De aceasta data, criminalul pare nu fie unul singur, el reusind sa se dedubleze in mod spectaculos, asumandu-si identitatile celor pe care ii ucide. Doar ca ajutorul profiler-ului FBI nu este agreat si de politia locala, care nu crede in abilitatile ei. 

       

      Acest lucru nu poate decat sa o bucure pe Scott, intrucat ea lucreaza cel mai bine cand este singura. Insa cand este pe cale sa se implice intr-o relatie romantica nu tocmai fireasca, pana si ea isi pierde increderea in talentele sale, motiv suficient ca ucigasul sa atace din nou…in Identitati furate / Taking Lives.