Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Imparatia: Prolog la Exorcistul - 2005 (Dominion-Prequel To The Exorcist)

      Sinopsis

      In Imparatia: Prolog la Exorcistul / Dominion-Prequel To The Exorcist, diavolul este descoperit in timpul sapaturilor realizate de echipa de arheologi britanici in estul Africii, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

       

      Sau e vorba de o introspectie a naturii umane? Parintele Merrin (Stellan Skarsgard) a condamnat la moarte oameni in timpul razboiului si acest lucru l-a indepartat de preotie. Acum, supervizand escavarea unei biserici misterioase, el trebuie sa isi redescopere vocatia in lupta cu o fiinta vicleana, nemuritoare.

       

      Imparatia: Prolog la Exorcistul / Dominion-Prequel To The Exorcist este o revelatie asupra evenimentelor pe care Parintele Merrin este obligat sa le infrunte in cursa cu cel mai mare inamic al umanitatii.

       

      Paul Schrader (regizor la Auto Focus si scenarist la Taxi Driver) regizeaza acest film picurand in suflet o teroare palpabila odata cu cel mai nou capitol al celebrei serii horror, al carei fundament este sufletul uman. Imparatia: Prolog la Exorcistul / Dominion-Prequel To The Exorcist te va zdruncina pana in maduva oaselor.