Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brigada tigrilor - 2006 (Les brigades du tigre)

      Sinopsis

      Paris. 1912. If you thought it was "La Belle Epoque"... Think again.


      Brigada Mobila trebuie sa opreasca o conspiratie la nivel international, sa dea in vileag fraude de miliarde de franci, sa impiedice semnarea unui tratat intre Franta, Anglia si Rusia, dar, mai ales, trebuie sa ii dea in vileag pe mai-marii corupti ai politiei pariziene.


      I-am vazut pe oamenii legii din Franta de-a lungul anilor 60 si 70, condusi de Louis de Funes in rolul jandarmului Cruchot, i-am vazut in actiune in seria "Taxi", la inceputul anilor 2000, acum ii urmarim la inceput de secol 20.

       

      De aceasta data, mai putina comedie, mai mult suspans. Inspectorii primei brigade motorizate din Franta trebuie sa dezlege itele unei afaceri care va duce, in final, la declansarea primului razboi mondial.


      Filmul fratilor Cornuau are toate ingredientele pentru a pune in dificultate orice productie hollywoodiana a genului.


      Si, daca aceste argumente nu v-au convins, ar trebui mentionat un nou rol fermecator al Dianei Kruger.

       

      Dupa ce le-a sucit mintile lui Orlando Bloom, in "Troia", lui Nicholas Cage, in "National Treasure", dar, mai ales, lui Josh Hartnet, in "Wicker Park", Kruger se descurca excelent intr-un rol principal feminin, dovedind - inca o data - ca un fost top model poate sa faca si actorie. Si inca foarte bine.