Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Scufita Rosie - 2011 (Red Riding Hood)

      Sinopsis

      In filmul Scufita Rosie/ Red Riding Hood, de foarte multi ani, locuitorii unui sat medieval sunt terorizati de catre un varcolac, care traieste in padurea intunecoasa ce inconjoara localitatea si ataca ori de cate ori este luna plina.

       

      Satenii s-au obisnuit sa convietuiasca cu fiara si sa ii ofere acesteia in fiecare luna cate un animal din gospodariile lor drept jertfa de sange, insa faptul ca bizara creatura incalca intelegerea in noptile cu luna plina si solicita sacrificii umane ii infurie atat de mult pe localnici incat apeleaza la ajutorul vanatorului de varcolaci Parintele Soloman (Gary Oldman) pentru a ucide bestia.Parintele Soloman (Gary Oldman) ii avertizeaza pe sateni ca varcolacul ia forma umana in timpul zilei si s-ar putea ascunde printre ei fara ca nimeni sa il banuiasca.


      Atunci tanara si frumoasa Valerie (Amanda Seyfried), a carei sora mai mare a fost ucisa de creatura padurii, incepe sa suspecteze ca bestia este chiar una dintre persoanele care ii sunt dragi. Valerie este indragostita de un taietor de lemne pe nume Peter (Shiloh Fernandez) si planuieste sa fuga cu el in lume pentru a evita sa se casatoreasca cu Henry (Max Irons), baiatul unui fierar, pe care parintii ei il doresc ca ginere.


      Ştiaţi că...


      Taylor Lautner a fost propus pentru a juca rolul Peter...
      Cu excepţia lui Valerie (Amanda Seyfried), toate personajele din Daggerhorn au fost  jucate de actori cu ochii căprui sau care purtau lentile de contact maro... 

       Potrivit trailerului, povestea este stabilita în anii 1300, in film nefiind precizata vreo data exacta... 

      A fost adus in cinematografe sub numele de cod "Fangs of Affection"...