Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Titanic - 1997 (Titanic )

      Sinopsis

      Filmul este o poveste de dragoste îmbinata cu scene de actiune, care are loc în timpul primei calatorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line si, în acelasi timp, cel mai mare obiect în miscare care fusese vreodata construit.  A fost cea mai luxoasa nava de linie a vremii sale – „nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele înghetate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

       
      Calatoria „Titanicului” începe în prezent, în locul unde este scufundata epava acesteia, la doua mile si jumatate sub nivelul oceanului.  Un cautator de comori (Bill Paxton) este hotarât sa scoata la suprafata bogatiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusa. 

       

      Ruinele tragice dispar, lasând loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, în momentul în care se pregateste lasarea sa la apa pentru prima sa calatorie din Anglia.  Printre miile de calatori care îsi iau ramas bun, destinul a ales doua suflete tinere, facându-le eroii unei pasiuni care le va schimba vietile pentru totdeauna.


      Scris, regizat si produs de James Cameron, Titanic este al doilea film cu cele mai mari încasari din istorie. Este unul din cele trei filme care a primit 11 premii ale academiei printre care Best Picture si Best Director. De asemenea a fost rampa de lansare pentru Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.