Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Efecte personale - 2009 (Personal Effects)

      Sinopsis

      Personal effects spune povestea lui Walter, un tanar in varsta de 24 de ani, care, dupa ce afla de violarea si uciderea brutala a surorii lui gemene, se intoarce in orasul natal pentru o a ajuta pe mama lui Gloria si accepta o slujba fara nici un viitor ca mascota.

       

      Mergand impreuna cu Gloria la o intrunire a familiilor victimelor unor crime, Walter o cunoaste pe frumoasa Linda, o vaduva al carei sot a fost impuscat de catre un prieten alcoolic si care il creste singura pe fiul ei adolescent surdo-mut pe nume Clay.

       

      Traumatizati de experienta dureroasa a pierderii unor persoane dragi, Walter si Linda relationeaza imediat si se implica intr-o legatura amoroasa fierbinte in pofida diferentei mari de varsta dintre ei.

       

      Walter il ajuta pe Clay sa depaseasca frustrarea cauzata de moartea violenta a tatalui sau si de sicanele la care il supun colegii de scoala, invatandu-l sa devina un luptator.

       

      Atata Linda, cat si Walter participa frecvent la procesele in care sunt acuzati criminalii sotului si respectiv surorii, verdictele date de judecator in ambele cazuri influentandu-le pentru totdeauna destinele.