Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sta sa ploua cu chiftele - 2009 (Cloudy with a Chance of Meatballs 3 D)

      Sinopsis

      Adaptat dupa cartea pentru copii cu acelasi titlu scrisa de catre Judi Barrett si ilustrata de catre Ron Barrett, filmul de animatie Sta sa ploua cu chiftele / Cloudy with a chance of meatballs il are in centrul actiunii pe tanarul inventator Flint Lockwood (Bill Hader), care spera sa rezolve problema resurselor limitate de hrana ale omenirii printr-un procedeu ingenios de transformare a apei in mancare.

       

      Astfel, in orasul Chewandswallow condus de catre primarul Shelbourne, fenomenele atmosferice care se produc la micul dejun, la pranz si la cina aduc cu sine caderea din cer a unor clatite uriase, a unor portii substantiale de jeleu sau a unor cantitati imense de hamburgeri, piure de cartofi, supa si suc.


      Inventia lui Flint Lockwood, privita initial cu bucurie de catre localnici si mai cu seama de catre primarul Shelbourne, care intrevede posibilitatea ca el insusi si orasul Chewandswallow sa devina faimosi, se metamorfozeaza intr-o pacoste atunci cand potoapele si furtunile abat peste oras cantitati atat de mari de mancare incat ameninta sa ii ucida pe toti locuitorii din el.

       

      Flint Lockwood si inteligenta prezentatoare a rubricii meteo Sam Sparks trebuie sa gaseasca acum o solutie pentru ca orasul lor sa supravietuiasca avalansei nedorite de hrana. Nu rata Sta sa ploua cu chiftele / Cloudy with a chance of meatballs o comedie delicioasa!