Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mesaj pentru tine - 1998 (You've Got Mail)

      Sinopsis

      In  comedia romantica Mesaj pentru tine/ You've Got Mail, Joe Fox (Tom Hanks) are un lant de librarii moderne, cu preturi avantajoase, un bar expresso si o oferta variata de carti.

       

      Ca un adevarat „rechin”, el isi elimina din afaceri toti concurentii. Kathleen Kelly (Meg Ryan) este proprietara unei mici librarii din New York, in care se vand carti pentru copii. La prima vedere, cei doi nu au nimic in comun.

       

      Amandoi necasatoriti, isi cauta seara de seara un partener in grupurile de chat de pe internet. In acest mod se vor cunoaste sub pseudonim, ca apoi o frumoasa poveste sa ia nastere intre ei. Singurul om caruia Kathleen ii poate vorbi deschis despre pericolul care o pandeste este prietenul ei NY152.

       

      Asa afla Joe Fox cine e misterioasa lui prietena, Shopgirl, de care incepuse sa se ataseze. Este in firea lucrurilor ca ei sa isi doreasca acum sa treaca dincolo de virtual spre lumea reala. In cele din urma, cei doi hotarasc sa se intalneasca.... iar surpriza va fi una de mari proportii in comedia Mesaj pentru tine/ You've Got Mail.