Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Identitate dubla - 2010 (Fake Identity)

      Sinopsis

      Doctorul Nicholas Pinter, aflat in Mosscova pentru a asista la nasterea copilului bunului sau prieten,doctorul Paulo Ivanoff,este luat in vizor de catre Serik Doulova,un om puternic cu legaturi stranse in mafia din Kargykistan. Intriga o constituie situatia nefericita cand este confundat cu spionul Jhon Charter .

       

      Aflandu-se la un pas de a fi omorat,Nicholas incearca sa scape mergand la ambasada pentru a cauta ajutor,insa isi da seama ca lucrurile nu sunt asa cum el se astepta.

       

      Obligat de imprejurari, accepta noua identitate si se implica fara sa vrea intr-o problema destul de grava alaturi de alte persoane, toti preocupati de puterea infailibila a unor diamante.

       

      Acuzat de uciderea lui Paulo Ivanoff si incercand sa scape de cei care vor sa-l ucida,el o intalneste pe Katrine,care, impreuna cu unchul ei, vor incerca sa-l ajute sa scape si sa se intoarca la vechea sa viata.

       

      Dupa o palpitanta urmarire, acestuia i se ofera sansa sa se intoarca acasa,insa curand el isi va da seama ca cei care il vroiau pana acum mort pe el sunt hotarati sa o ucida pe Katrine.Nicholas actioneaza in consecinta si decide sa se intoarca sa o salveze pe aceasta.