Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nebunie curata - 2004 (Around The Bend )

      Sinopsis

      Cu o distributie de exceptie care aduce in rolurile principale doua dintre cele mai rasunatoare nume ale cinematografiei, Michael Caine si Christopher Walken, Around The Bend prezinta povestea emotionanta a unei familii foarte interesante.

       

      Henry Lair (Michael Caine) este un batranel aflat pe patul de moarte a carui ultima dorinta este cea de a-si vedea familia reunita. O singura familie, patru generatii de barbati. Toti se reintalnesc dupa foarte mult timp pentru a indeplini ultima dorinta a batranului Lair, aceea de a pleca impreuna intr-o calatorie in jurul Americii.

       

      In rolul unui Turner Lair, un muzician ratat, care a cunoscut succesul doar in materie de droguri, il gasim pe Christopher Walken, cel care de-a lungul carierei sale actoricesti a reusit sa stranga nu mai putin de douazeci de premii, dintre care le mentionam pe cele primite la categoria ,,Cel mai bun actor in rol secundar” din cadrul: BAFTA si Oscar.

       

      De asemenea, DVD-ul mai cuprinde si comentariile regizorului si scenaristului Jordan Roberts, un making of, precum si scene eliminate la montaj.