Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Drumul spre pierzanie - 2002 (Road to Perdition)

      Sinopsis

      Din clipa in care fiul lui Michael Sullivan (Tom Hanks) este martor la o crima brutala, vietile copilului de 12 ani si a tatalui sau, un ucigas platit in slujba mafiei, sunt definitiv zdruncinate iar destinele lor legate pentru totdeauna.


      Haituit de oamenii carora le era devotat, Sullivan si fiul sau se gasesc intr-o situatie fara iesire, cu un ucigas sadic pe urmele lor. Acum, insa, in incercarea disperata de a ramana in viata si de a-si proteja fiul, gangsterul va descoperi onoarea si izbavirea.


      Uimator in actiune, mesaj sau imagini, "Road to Perdition" este considerat a fi unul dintre cele mai bune filme cu gangsteri din toate timpurile. Tom Hanks, Paul Newman si Jude Law sunt de neuitat, interpretand rolul de oameni disperati care isi asuma riscuri imense.


      Sub indrumarea regizorului Sam Mendez, laureat al Academy Award pentru filmul "American Beauty" (1999), aceasta poveste deosebita despre pierderea inocentei si loialitatii si despre ambitii sangeroase a luat forma unui film cu adevarat exceptional.