Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ruptura - 2007 (Fracture)

      Sinopsis

      Cand Ted Crawford (Anthony Hopkins) descopera ca tanara si frumoasa sa sotie, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventura, el ii planuieste moartea... o crima perfecta.

       

      Printre politistii sositi la locul crimei se afla si detectivul negociator pentru ostateci Rob Nunally (Billy Burke), care este singurul caruia i se permite sa intre in casa. Surprinzator, Crawford admite foarte repede ca si-a impuscat sotia, dar Nunally este prea socat pentru a-i acorda atentie lui Ted, cand o descopera pe amanta sa, de a carei identitate reala nu stia nimic, zacand pe podea intr-o baie de sange.

       

      Desi Jennifer a fost impuscata in cap, Nunally realizeaza ca nu este moarta. Crawford este arestat imediat si judecat dupa confesiunea sa, fiind acuzat de asistentul procurorului districtului, Willy Beachum (Ryan Goslin), care era pe picior de plecare din procuratura pentru a ajunge sa lucreze intr-o mare firma de avocatura.

       

      Dar nimic nu este atat de simplu pe cat pare, inclusiv acest caz. Crawford si Willy invata amandoi ca o "ruptura" poate fi gasita in orice fatada perfecta.