Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Totul despre sex 2 - 2010 (Sex and the City 2 )

      Sinopsis

      Joie de vivre, haute couture, eleganta, rafinament, stil si seductie; toate acestea sunt elementele care intruchipeaza semnatura celebrului designer.

       

      Acestea sunt totodata si elementele care le caracterizeaza pe Carrie, Samantham Charlotte si Miranda.

       

      De la albastrul azur din privirea lui Carrie la comoara de aur din desert, decoratiunile designerului pentru acesta editie au fost inspirate de tot ceea ce intruchipeaza Carrie si fetele din Totul despre sex 2 / Sex and the City 2, incredibila franciza de umor si glamour…

       

      Umorul, prietenia si pasiunea pentru moda sunt reinventate in Totul despre sex 2 / Sex and the City 2, in timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon) musca inca o data din marul promisiunilor new-yorkeze, traindu-si vietile tumultoase si povestile de dragoste intr-o urmare cu adevarat stralucitoare.

       

      Ce se intampla dupa ce spui "DA"? Viata lor de acum este tot ceea ce si-au dorit, dar n-ar mai fi Totul despre sex / Sex and the City daca pe fete nu le-ar mai astepta unele surprize… de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poarta departe de New York, in cel mai luxos, exotic si captivant loc de pe pamant, unde misterul le iese in cale la fiecare pas.

       

      Totul despre sex 2 / Sex and the City 2 este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci cand cele patru prietene incearca sa iasa din rutina rolurilor traditionale de neveste sau mame.

      In fond, uneori trebuie sa-ti mai faci de cap cu prietenele!