Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Marea iubire - Sezonul 1 - 2006 (Big Love)

      Sinopsis

      5 discuri. Fa cunostinta cu eroul serialului, Bill Henrickson (Bill Paxton), un poligam practicant care traieste in suburbiile Salt Lake City-ului impreuna cu cele trei sotii si cei sapte copii.

       

      Om de afaceri independent, patron a unei retele de magazine, Bill se confrunta cu o multime de provocari de natura emotionala, romantica si financiara din partea celor trei sotii Barb (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloe Sevigny) si Margene (Ginnifer Goodwin). In timp ce ele isi ingrijesc copiii, in cele trei case alaturate, Bill trebuie sa faca fata unei nesfarsite avalanse de facturi, iar inaugurarea noului sau magazin de hardware se dovedeste a fi o grija in plus.

       

      Si daca nu era de ajuns, treaba se complica si mai mult atunci cand parintii lui Bill, Frank si Lois (Bruce Dern si Grace Zabriskie), care traiesc intr-o comunitate poligamica din zona rurala a Utah-ului, trec printr-o serie de crize.

       

      Pentru a pune capac tuturor evenimentelor neplacute, Bill trebuie sa faca fata unei noi provocari in afaceri venita din partea lui Roman (Harry Dean Stanton), unul dintre socrii sai si a Profetului comunitatii poligamice unde traiesc parintii sai.