Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cartea lui Eli - 2010 (The Book of Eli)

      Sinopsis

      In drama Cartea lui Eli / The Book of Eli, in urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului.

       

      Un razboinic singuratic pe nume Eli (Denzel Washington), unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii.

       

      Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a raspandi invataturile scrise in volumul pe care il pazeste cu strasnicie in asa fel incat sa poarta reinstaura civilizatia.

       

      Intr-un oras insalubru, lipsit de legi si de orice confort, brutalul tiran Carnegie planuieste insa sa fure Cartea lui Eli / The Book of Eli si sa aplice cunostintele cuprinse in ea in interesul lui personal.