Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Transfer de identitate - 2011 (Source Code)

      Sinopsis

      Identitatea este lucrul cel mai de preţ pe care îl avem, dar dacă într-o zi ne-am pierde-o, ce s-ar întâmpla cu vieţile noastre?


      Transfer de identitate/ Source Code are în centru povestea unui soldat care se trezeşte în corpul unui individ necunoscut, într-un tren ce se îndreaptă către Chicago. Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) nu ştie unde este, cum a ajuns acolo sau de ce. Deşi pasagerii trenului în care se află par că îl cunosc, el nu înţelege ce se întâmplă.


      Brusc, un tren din direcţia opusă se ciocneşte cu trenul în care se află Colder şi are loc o explozie în care mor şi Colder şi pasagerii. Soldatul se trezeşte brusc într-o cameră unde îi este adus la cunoştinţă de către sefa misiunii, Carol Goodwin (Vera Farmiga), faptul că face parte dintr-un program guvernamental numit Codul Sursa/ Source Code, prin care i se permite să preia identitatea unui alt individ, în ultimele 8 minute ale vieţii acestuia. Misiunea lui de a găsi bomba din tren îl determină să caute cât mai multe indicii pentru a rezolva cazul şi a preveni un alt atac.


      În timp ce încearcă să descopere bomba, alături de el în tren călătoreşte şi Christina (Michelle Monaghan), pe care va încerca să o salveze, retrăind momentul exploziei încercând să găsească o cale de a o salva de la moarte.


      Transfer de identitate/ Source Code are tot ce îi trebuie pentru a fi un film captivant, este plin de acţiune, apar multe răsturnări de situaţie şi bineînteles, sunt folosite efecte speciale care nu pot lipsi dintr-o poveste ca cea prezentată.