Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tom si Jerry: Cele mai tari urmariri Vol.2 - 2000 (Tom and Jerry: Greatest Chases Vol.2)

      Sinopsis

      Toata lumea stie ca pisicile alearga dupa soareci. Este la fel de notoriu faptul ca nicio alta pereche de eroi animati nu au fost, nu sunt si nu vor fi mai celebri decat Tom si Jerry.

       

      Aceasta super colectie contine 14 dintre cele mai amuzante episoade, un adevarat deliciu pentru toata familia! Pe Tom il apuca toate pandaliile atunci cand o fata il imbraca in haine de bebelus in episodul Pisici in suferinta. Evident, Jerry se tavaleste de ras…pana cand va intra intr-o serie de incurcaturi, (in episodul Soricelul-problema laureat cu Oscar) pentru ca Tom va incerca sa foloseasca fiecare truc din cartea How to Trap a Mouse.

       

      Problemele lui Jarry cu pisicile dispar in episodul Soricelul invizibil dupa ce cade intr-o calimara cu cerneala invizibila. Cum sa ai parte de un adevarat ospat si sa nu poti scoate niciun sunet? Cam greu…pentru bulldogul Spike este, de data asta, o adevarata problema in calea planurilor lui Tom – toatte acestea in episodul Liniste, va rog, (de asemenea distins cu Premiul Oscar).

       

      Indiferent de partea cui va aflati, voi sunteti adevaratii castigatori; un adevarat regal de animatie cu cele mai indragite personaje: Tom si Jerry.