Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Exit Speed - 2008 (Exit Speed)

      Sinopsis

      Actiunea din Exit Speed se petrece in ajunul Craciunului, cand zece pasageri se imbarca intr-un autobuz care va traversa Texasul.

       

      Majoritatea se indreapta spre casa, familie si prieteni. Unii sunt in cautare de noi joburi. Alta, o dezertoare din armata, incearca sa fie mereu cu un pas inaintea Politiei Militare.

       

      Dar, la un moment dat, pe o portiune goala de autostrada, autobuzul loveste un motociclist nomad. Atunci cand pasagerii ii sar in ajutor, acesta deschide focul asupra autobuzului. Ingroziti, pasagerii se napustesc asupra lui si il omoara.

       

      Martori la crima sunt alti opt motociclisti, membri ai gastii motociclistului ucis. Pasagerii urca in autobuz, cu motociclistii pe urma lor.

       

      Fortati sa parasesca soseaua, pasagerii se adapostesc intr-o curte parasita. In timp ce acestia privesc ingroziti, motociclistii ii inconjoara, inainte de a-l trimite pe unul de-al lor sa aduca restul trupei. In timp ce motociclistii ramasi la fata locului lanseaza atacuri de proba, pasagerii se bazeaza pe arme improvizate si isi fac curaj sa lanseze o defensiva.

       

      In timp ce numarul lor este in scadere, pasagerii realizeaza ca trebuie sa faca lucruri negandite pentru a putea supravietui. Nu rata Exit Speed, un thriller infiorator despre lupta pentru supravietuire.