Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un cuplu mortal - 2010 (Killers)

      Sinopsis

      În comedia Un cuplu mortal / Killers, după ce a fost lăsată cu ochii în soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede în dragoste la fel de mult cât crede și în Moș Crăciun.

       

      Și pentru ca situația să devină și mai greu de suportat, Jen este forțată să ... plece în vacanță cu părinții. În luxoasa Rivieră franceză îl întâlnește pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cât de arătos pe atât de amuzant, care în acel moment părea să fie rezolvarea tuturor problemelor ei.

       

      Deși nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un soț exemplar și nimic nu pare să le tulbure viața liniștită din suburbie. Asta până în ziua în care Spencer aniverseaza 30 de ani și gloanțele încep să șuiere în jurul lor. La propriu.


      În timp ce sunt hăituiți de trei ucigași periculoși, Jen află cu stupoare că Spencer este de fapt un asasin plătit, în slujba guvernului.

       

      Conform clasicului "împreună la bine și la greu", ea experimentează pe propria piele ce înseamnă să fie nevastă de James Bond și începe chiar să se priceapă la asta.

       

      Urmăririle periculoase devin repede un stil de viață pentru Jen și mariajul lor idilic se transformă într-o aventură haotică memorabilă. Nu rata Un cuplu mortal / Killers, o comedie plină de adrenalină care te va binedispune.