Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Masacrul de la Wounded Knee - 2007 (Bury My Heart at Wounded Knee)

      Sinopsis

      Inspirat din bestseller-ul lui Dee Brown, Masacrul de la Wounded Knee / Bury My Heart at Wounded Knee, incepe cu momentele de triumf a celor din tribul Sioux, asupra Generalului Custer de la Little Big Horn.

       

      Actiunea filmului Masacrul de la Wounded Knee / Bury My Heart at Wounded Knee este centrata pe lupta celor trei personaje principale: Charles Eastman (Adam Beach, “Flags of Our Fathers”), un tanar doctor cu studii la Dartmouth, care apartine tribului Sioux; Sitting Bull (August Schellenberg, “The new world”), mandrul sef din Lakota, care refuza sa se supuna politicii guvernului American si senatorul Henry Dawes (Aidan Quinn, “Empire Falls”), unul dintre cei responsabili de politica dusa de guvern in ceea ce priveste situatia indienilor.

       

      In timp ce Eastman si profesoara Elaine Goodale (Anna Paquin) fac eforturi ca cei din rezervatie sa aiba o viata mai buna, senatorul Dawes incearca sa il convinga pe presedintele Grand sa adopte o atitudine mai blanda fata de acei oameni. Epic la baza, Masacrul de la Wounded Knee / Bury My Heart at Wounded Knee este un classic western plin de emotie.