Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Eminescu versus Eminem - 2005 (Eminescu versus Eminem)

      Sinopsis

      In filmul romanesc Eminescu versus Eminem, trei studenti la Regie discuta si cauta surse pentru a face un lung metraj."…Nasul, Chucky, Falci, Alien sunt opera unui regizor universal, transmitand un mesaj unic: „De vina e sistemul!” care ne transforma in creaturi lacome.


      E drept, si manierate: un film intreg – Hannibal – a fost realizat doar ca sa invete spectatorul american cum se folosesc in mod corect tacamurile.

       

      De fapt, rechinul (care apare si in Nasul si care devine o creatura a cosmosului in Alien) e omul infometat, care nu stie sa se opreasca: inghite la inceput oameni, dupa aceea barci si extraterestri.


      Totul se leaga acum in mintea triumviratului aflat la carma productiei din Eminescu versus Eminem! (Si cel mai versat critic de film ar pali in fata interpretarilor pe care le dau cei trei „realitatii cinematografice”.)


      Filmul lor Eminescu versus Eminem va semana si cu Matrix, dar va fi imbibat si cu lirica eminesciana. De la idee la productie mai e de trecut un hop: gasirea unui sponsor." (Suplimentul de cultura).

      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!