Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Fetita si vulpea - 2007 (Le renard et l'enfant / The Fox and the Child)

      Sinopsis

      In aventura Fetita si vulpea / Le renard et l'enfant, indreptandu-se spre scoala, o fetita care locuia intr-o casa de tara izolata din estul Frantei observa in padure o vulpe speriata si este cuprinsa de dorinta de a reintalni animalul salbatic.

       

      Timp de cateva luni copilul se ascunde in padure, pe dupa copaci si pe dupa tufisuri situate in preajma vizuinei, cu scopul de a gasi vulpea, dar aceasta are pui si este ingrozita de prezenta fiintei umane.

       

      Pe masura ce vremea se scurge fetita reuseste sa castige increderea animalului salbatic, domesticindu-l si tratandu-l ca pe un caine de companie, dandu-i mancare din mana, mangaindu-i blana, punandu-i zgarda si lesa si plimbandu-se impreuna cu el prin adancurile codrului.

       

      Dupa ce vulpea o aduce la vizuina aratandu-i puii, fetita o ademeneste la randul sau acasa si incepe sa joace cu ea jocuri copilaresti, dar animalul obisnuit sa traiasca in libertate nu suporta spatiul inchis al camerei si devine agitat, daramand jucariile de pe rafturi, sarind prin fereastra inchisa si ranindu-se foarte grav in cioburi.

       

      Nu rata Fetita si vulpea / Le renard et l'enfant, un film impresionant despre prietenie si libertate.