Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nume de cod: Agentu` de serviciu - 2007 (Code Name: The Cleaner)

      Sinopsis

      In comedia Nume de cod: Agentu` de serviciu / Code Name: The Cleaner, Cedric “The Entertainer” joaca in rolul lui Jake, un tip normal, dupa toate aparentele.

       

      Intr-o dimineata acesta se trezeste intr-o camera de hotel, cu o durere groaznica de cap, alaturi de un cadavru si o geanta in care se afla 250.000 de dolari. Dar ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Jake nu-si mai aduce aminte cum a ajuns acolo si cine este el. Frumoasa si misterioasa Diane (Nicollette Sheridan) apare in peisaj pretinzand ca este sotia lui Jake, ducandu-l pe acesta intr-o casa magnifica, care, spune ea ca ii apartine.

       

      Cand Jake descopera ca Diane incearca sa-l drogheze se refugiaza intr-un local, unde da peste Gina (Lucy Liu), o chelnerita care pretinde ca este prietena sa. Ea ii spune ca in realitate lucreaza ca administrator pentru un producator de jocuri video, dar Jake este convins ca el este agent CIA , iar numele lui de cod este The Cleaner . De aici incolo, convingerea lui se confirma la fiecare pas in comedia Nume de cod: Agentu` de serviciu / Code Name: The Cleaner.