Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Absolvent: Viata incepe acum - 2009 (Post Grad Survival Guide)

      Sinopsis

      In filmul romantic Post Grad / Post Grad Survival Guide, ambitioasa si optimista Ryden Malby (Alexis Bledel) avusese un plan foarte clar stabilit inca din liceu: sa invete bine si sa obtina o bursa pentru colegiu.

       

      Dupa absolvire, tanara isi propune sa gaseasca un apartament minunat si sa se angajeze la o prestigioasa editura din oras, dar atunci cand rivala ei din liceu Jessica Bard ii fura slujba perfecta, Ryden este fortata sa se mute in casa parinteasca pentru a locui impreuna cu disfunctionala ei familie.

       

      Descurajata de multimea cererilor de loc de munca care ii sunt respinse si exasperata de un frate mai mic ciudat pe nume Hunter, un tata incapatanat pe nume Walter si o mama exagerat de economa pe nume Carmella, Ryden Malby simte ca viata ei se indreapta intr-o directie gresita.

       

      Singurele placeri ale fetei sunt intalnirile cu atragatorul ei vecin David si petrecerea timpului in compania celui mai bun prieten al sau Adam, care o iubeste in secret. Nu rata Post Grad / Post Grad Survival Guide, o comedie spumoasa despre primii pasi in lume.