Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      John Lennon: Inceputul unei legende - 2009 (Nowhere Boy)

      Sinopsis

      Bazat pe autobiografia "Imagine This: Growing Up with My Brother John Lennon" scrisa de care sora vitrega a starului britanic Julia Baird, filmul "John Lennon: Inceputul unei legende / Nowhere Boy" urmareste copilaria si adolescenta cantaretului din Liverpool care a schimbat fata muzicii rock and roll.

       

      In anul 1955, atunci cand John Lennon avea varsta de 15 ani, era crescut deja de 10 ani de conservatoarea, traditionalista si respectabila lui matusa Mimi Smith, care era o iubitoare a muzicii clasice.

       

      Adolescentul rebel, singuratic si istet avea sa o reintalneasca insa pe mama lui biologica Julia, fata de care a simtit imediat o conexiune sufleteasca si care l-a introdus in universul lui Elvis Presley si Jay Hawkins, deschizandu-i apetitul pentru stilul rock and roll.

       

      Prins la mijloc in rivalitatea celor doua surori, care isi disputau iubirea lui, John Lennon a evadat intr-o lume a artei si a pus bazele unei formatii muzicale impreuna cu cativa prieteni.

       

      Dupa numai 2 ani moartea Juliei Lennon intr-un accident de masina a constituit o tragedie personala pe care interpretul nu a reusit niciodata sa o depaseasca.

       

      Insa in acel moment, la varsta de 17 ani, genialul John Lennon il intalnise pe Paul McCartney, isi descoperise vocatia si drumul in viata si astepta sa infiinteze formatia "The Beatles".