Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ondine - 2009 (Ondine)

      Sinopsis

      Ondine este povestea lui Syracuse (Colin Farrell), un pescar irlandez singuratic, iresponsabil şi alcoolic în faza de recuperare, care a divorţat de soţie şi s-a înstrăinat de fiica lui Annie în vârstă de 10 ani, care este condamnată să-şi petreacă viaţa într-un scaun cu rotile din cauza unei boli grave de rinichi.

       

      Atunci când pescarul prinde în navodul lui o femeie frumoasă şi misterioasă, pe care o botează Ondine şi de care se simte atras, Annie este convinsă că este vorba despre o creatură mitică a mării, care îşi leapădă pielea de focă şi se transformă în fiinţă umană atunci când se îndrăgosteşte de bărbatul potrivit.

       

      Imaginaţia bogată a fiicei sale îl determină pe Syracuse să se întrebe dacă Ondine nu este o sirenă, mai ales că din momentul în care femeia a intrat în viaţa lui i-a adus numai noroc, ajutându-l să obţină capturi record de peşte şi să-şi amelioreze relaţia cu Annie.

       

      Teoriile despre originea magică a lui Ondine încep să circule printre localnici, pe masură ce femeia transformă existenţele tuturor în moduri pe care nici nu şi le imaginaseră, dar apariţia unui străin ce caută o creatură reală sau ficţională în satul lor reuşeşte să rupă vraja.