Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ace Ventura 2: Misiune in Africa - 1999 (Ace Ventura-When Nature Calls)

      Sinopsis

      Ace Ventura alias Jim Carrey, detectivul animalelor din toate timpurile, posesorul unei tunsori care sfideaza legile gravitatiei si al unei atitudini care sfideaza normalul se reintoarce pe micul ecran intr-o mult asteptata si anticipata productie cinematografica Ace Ventura: Un nebun in Africa.


      Jim Carrey, cel a carui cariera a inceput in mod spectaculos o data cu ultima comedie americana care a spart box-office-ul, producand senzatie in toata lumea, Ace Ventura: Detectivu’ lu’ Peste, revine cu acelasi fizic extrem de mobil, cu talentele lui comice unice, dar in alt cadru: in exoticele taramuri ale Africii si ale muntilor Hymalaya.

       

      Retras intr-un trib local intr-o perioada autoimpusa de penitenta si meditatie ca pedeapsa pentru faptul ca nu a putut salva viata unui raton, Ace este convocat la ceea ce va fi cazul vietii lui.

      La cererea lui Vincent Cadby (Simon Callow), consulul englez al provinciei Bonai, Ace porneste intr-o expeditie periculoasa prin jungla insotit de maimuta Spike si trimisul consulului, Fulton Greenwall (Ian Mcneice).

       

      Misiunea lui Ace este, de aceasta data, sa-l gaseasca pe Shikaka, animalul sacru al ospitalierului si prietenosului trib Wachati si asta inainte de maritisul fiicei sefului tribului. In caz contrar, singura solutie este razboiul. Ace porneste intr-o cursa contratimp a carei miza este soarta tribului.