Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Inima nebuna - 2009 (Crazy Heart)

      Sinopsis

      Adaptata dupa romanul omonim al scriitorului Thomas Cobb, drama Inima nebuna / Crazy Heart il are in centrul actiunii pe interpretul de muzica country Bad Blake (Jeff Bridges), care este distrus din punct de vedere emotional dupa ce a experimentat patru mariaje ratate, a avut un fiu pe care nu l-a mai vazut de la varsta de 4 ani, si-a petrecut prea mult timp in turnee si a consumat prea mult alcool.

       

      Cariera lui se afla in declin, iar Bad Blake observa cu tristete cum genul de muzica pe care il interpreteaza nu mai are priza la public, preferintele oamenilor indreptandu-se spre cantareti tineri precum talentatul Tommy Sweet.

       

      Desi se lupta sa iasa din umbra lui Tommy, Bad Blake isi calca pe orgoliu si accepta sa cante in deschiderea concertelor acestuia, relansandu-si cariera si punandu-si ordine in viata dupa ce o intalneste pe Jean Craddock (Maggie Gyllenhaal).

       

      Jean Craddock este o jurnalista draguta din Santa Fe, care isi creste singura baiatul in varsta de 4 ani pe nume Buddy si care se apropie initial de varstnicul cantaret cu scopul de a-l convinge sa-i acorde un interviu, sfarsind prin a dezvolta sentimente de reala afectiune pentru Bad Blake.

       

      Urmareste Inima nebuna / Crazy Heart, o drama emotionanta care te va impresiona cu siguranta.