Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Agentul - 2007 (The Contractor)

      Sinopsis

      Wesley Snipes revine in acest thriller de actiune exploziv, despre un ucigas care devine el insusi fugar dupa ce tentativa lui de asasinat impotriva unui lider terorist, in Londra, esueaza cumplit. In distributie: Lena Headey.

      Fost tragator de elita, acum retras din activitate, James Dial (Snipes) este urmarit de faptul ca a esuat in tentativa de eliminare a unuia dintre cei mai celebri teroristi din lume. El este abordat de fostii sai angajatori pentru a-si finaliza misiunea in Londra, unde liderul terorist a fost capturat si este atent projat.

      Ceea ce ar fi fost o misiune de rutina pentru lunetist devine un adevarat cosmar, caci Dial este silit sa se ascunda, fiind urmarit neobosit de politia britanica si principalul lor anchetator, Windsor (Charles Dance, Gosford Park, The Golden Child).

      Dar dupa ce Dial, in urma unei inscenari, este considerat vinovat de uciderea lui Windsor, incepe sa isi dea seama ca a fost inselat.

       

      Singura lui speranta este o fetita de 12 ani, cu care ajunge sa se imprieteneasca aproape fara voia lui, in timp ce cauta cu disperare sa descopere ucigasul si adevarul din spatele tradarii sale.