Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Angels Fall - 2007 (Angels Fall)

      Sinopsis

      Fiind singura supravietuitoare a unui macel care a avut loc in restaurantul din Boston unde lucra ca maestru culinar, nu e de mirare ca Reece Gilmore (Heather Locklear) vrea sa lase totul in urma.

      Ea pleaca la drum fara o destinatie anume, disperata sa o ia de la inceput. Masina ei face o pana intr-un orasel pitoresc din Wyoming, iar Reece isi gaseste de lucru la restaurantul local, sperand sa castige suficienti bani cat sa poata pleca mai departe.

      Dar, pe masura ce ajunge sa ii cunoasca mai bine pe localnici - si in special pe un tanar si chipes scriitor, pe nume Brody (Joel Schaech) - se gandeste tot mai mult sa lase trecutul in urma ei si sa se stabileasca aici.

      Totul se schimba insa cand, in timpul unei drumetii, este martora unei crime. Acum, Reece se simte inca o data traumatizata - si nu numai de crima respectiva.

      Cand politia incepe sa investigheze, nu se gaseste absolut nici o urma a crimei si toata lumea se indoieste de povestea ei - ceea ce o determina sa isi puna la indoiala propria sanatate mentala.