Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Blade: Trinity - 2004 (Blade: Trinity)

      Sinopsis

      Wesley Snipes se intoarce in ipostaza de vanator de vampiri in ultima si cea mai reusita ecranizare a benzilor desenate din trilogia Blade, intitulata Blade Trinity. De aceasta data Blade isi uneste fortele cu inca doi vanatori de vampiri, impreuna cu care il va infrunta chiar pe Dracula, diabolicul lider al vampirilor.

       

      Dar nu numai raul atinge aici cote maxime. Atat scenele de actiune, cat si efectele speciale se ridica la inaltimea asteptarilor, pentru ca Blade Trinity sparge tiparul filmelor de actiune si prin prezentarea personajelor intr-o maniera destul de complexa. Astfel, in cazul de fata, vampirii nu sunt obisnuitele sugative de sange, ci personaje inarmate cu o personalitate puternica, din care nu lipsesc nici complexele alimentate de sentimentul de nesiguranta.

       

      Doua discuri cu super elemente speciale: greseli din timpul filmarilor, un alt fel de sfarsit, un documentar in spatele scenelor de filmare, interviuri cu regizorul David Goyer, Jessica Biel, Ryan Reynolds, producatorii si echipa.