Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      În flăcări - 2018 (Burning)

      Sinopsis

      "Burning (În flăcări)", thriller-ul plin de suspans regizat de Lee Chang-dong, este prima ecranizare a povestirii scurte „Arderea hambarelor” care face parte din volumul „Elefantul a dispărut” scris de celebrul autor japonez Haruki Murakami.

       

      "Burning" este un thriller psihologic cu accente romantice în care un scriitor aspirant și un tip bogat devin rivali pentru dragostea aceleiași fete. În timpul unei livrări, Jongsu, un tânăr curier, o întâlnește pe Haemi, o tânără care locuia cândva în cartierul lui.

       

      Haemi îl roagă să aibă grijă de pisica ei cât timp va călători în Africa. La întoarcere, i-l prezintă pe Ben, un tip misterios pe care l-a întâlnit în călătorie. Într-o zi, Ben îi povestește lui Jongsu despre hobby-ul său cât se poate de neobișnuit.

       

      "Burning (În flăcări)a făcut istorie la Cannes, unde a primit Premiul juriului FIPRESCI pentru Cel mai bun film și Premiul Vulcan pentru scenografie, reușind să devină totodată cel mai bine cotat film de către criticii Screendaily, din istoria Festivalului de la Cannes

       

      „Brutal și splendid” - Los Angeles Times

      „Seducător și tulburător” - Vox

      „Genial" - The New York Times
      „Captivant, fulgerător”- The Playlist

      „Un thriller cum nu vei mai vedea anul acesta" - Screen Anarchy