Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Numarul patru - 2011 (I Am Number Four)

      Sinopsis

      Numarul patru/ I Am Number Four spune povestea a noua adolescenti cu puteri paranormale care se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. 

       

      Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise (Ohio) sub numele de John Smith (Alex Pettyfer).

       

      Dupa ce se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte (Dianna Agron), se imprieteneste cu pamanteanul Sam (Callan McAuliffe) si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, John simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, fiind ajutat de catre paznicul si mentorul lui, Henri (Timothy Olyphant) in actiunea Numarul patru/ I Am Number Four.


       Ştiaţi că...

       

      Sharlto Copley a fost propus iniţial pentru rolul lui Henri, dar a abandonat din cauza unor probleme....


      Motocicleta Numărului şase este un Ducati 848....