Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      În siguranţă - 2011 (Safe)

      Sinopsis

      Uneori, o întâlnire întâmplătoare îţi poate schimba viaţa.

      Mei (Catherine Chan), un mic geniu în matematică, este răpită de Triadă din casa ei din Nanjing si trimisă în America de către şeful organizatiei mafiote, Han Jiao (James Hong), pentru a deveni un "calculator" uman pentru câştigurile lor ilegale. Fără computere si mai ales fără hârtii care să lase urme!

      Luke Wright (Jason Statham) este un luptător de mâna a doua din circuitul artelor marţiale mixte din New Jersey. Când demască o luptă aranjată, mafia rusească decide să facă din el un exemplu, ucigându-i soţia şi ameninţându-l cu uciderea tuturor celor care au vreo legătură cu el. Rămas pe drumuri, sărac şi complet izolat, Luke bantuie ca o stafie, pe străzile New Yorkului, în pragul sinuciderii.

      Si chiar in punctul in care se gandea sa se arunce sub rotile unui tren, Luke zareste o micuţă chinezoaică îngrozită, urmărită de mafioţii ruşi. Ştie că este ceva în neregulă şi mai ştie şi că trebuie să ia o decizie: să-şi continue coborârea în infern sau să revină la viaţă şi să lupte pentru a salva acel copil necunoscut.