Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Shanghai - 2010 (Shanghai)

      Sinopsis

      Actiunea filmului se petrece in Shanghai, in timpul celui de al doilea razboi mondial, inaintea atacului japonez de la Pearl Harbor. Europa se afla sub dominatie germana, iar aproape toata China, mai putin Shanghai-ul, sub ocupatie japoneza.


      Aici se duce o lupta crancena intre rezistenta chineza si fortele japoneze in aceasta lupta fiind infiltrati si spioni americani. Un spion american, Connor (Jeffrey Dean Morgan), este gasit mort.

       

      Prietenul sau, Paul Soames (John Cusack), sub acoperirea de jurnalist american, ajunge la Shanghai, pentru a descoperi cine l-a omorat si ce anume descoperise Connor inainte sa fie omorat. Shanghai este un film de razboi plin de suspans, actiune, idealuri...si dragoste.

       


       

      Stiati ca...

       

      Proiectul trebuia sa inceapa in 2008 in China, dar autoritatile au blocat filmarile cu cateva saptamani inainte de-a incepe filmarile.

       

      Plecarea din China a insemnat pierderi de 3 milioane de dolari. Filmarile sau mutat in Londra si Thailanda si scenele au fost construite dupa vechile coloni Shanghai.