Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Blestemul femeii care plânge - 2019 (The Curse of La Llorona)

      Sinopsis

      Producătorii universului “Conjuring/ Trăind printre demoni” aduc pe marile ecrane un nou film horror: “Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona”. 

       

      Acţiunea filmului "The Curse of La Llorona" se petrece în anul 1970, în Los Angeles, unde La Llorona bântuie după victime. O mamă suspectată că și-ar pune copiii în pericol atrage atenția unei asistente sociale, care se mută împreună cu cei doi copii în orășelul bântuit. Deși a fost avertizată de blestemul femeii care plânge, asistenta ajunge pe un tărâm supranatural, unde trăiește intens frica de a nu-și pierde copiii. Singura speranță de a supraviețui în fața creaturii numite La Llorona este un preot care apelează la practici mistice pentru a ține răul în frâu, atunci când credința și frica sunt nelipsite din sufletele oamenilor.

       

      La Llorona sau femeia care plânge este o apariție terifiantă, captivă pe pământ din cauza unui blestem pe care și l-a provocat singură. Ea nu se va opri de la nimic pentru a atrage copiii în capcana ei. Nu există milă... și nu există scăpare...