Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Luptatorul - 2010 (The Fighter)

      Sinopsis

      Drama The Fighter relateaza povestea reala de viata a boxerului "Irish" Mickey Wad si ascensiunea acestuia de pe strazile rau-famate ale orasului Lowell din Massachusetts spre titlul de campion mondial la categoria mijlocie.

       

      Antrenat de catre fratele lui vitreg pe nume Dickie Eklund, care avea un imens talent nativ de luptator, dar care si-a ratat cariera din cauza dependentei de cocaina si a infractiunilor de jaf pe care le-a comis si care l-au trimis in spatele gratiilor, Mickey Ward (Mark Wahlberg) a reusit sa castige o serie de meciuri importante ca sportiv amator, insa, atunci cand a fost facut KO de catre un adversar mult mai vanjos, a decis sa renunte la box pentru o perioada de trei ani.

       

      Incurajat si sustinut moral in permanenta de catre o barmanita draguta pe nume Charlene, cu care se implica intr-o relatie amoroasa, precum si de catre fratele lui mai mare Dickie Eklund (Christian Bale), Mickey Ward revine in ring si demonstreaza ca prin munca, seriozitate si talent te poti ridica la statutul de celebritate internationala.

       


       

      Stiati ca...

       

      Matt Damon sau Brad Pitt  trebuia sa joace rolul lui  Dick Eklund, dar rolul a mers la Christian Bale.

       

      Darren Aronofsky a trebuit sa regizeze filmul , dar a renuntat la productie pentru a lucra la Black Swan (2010).

       

      Sala de gimnastica Art Ramalho's este sala de sport Lowell West End Gym, . Acesta sala de gimnastica, box functioneaza si in  aceasta zi.

       

      La lupta finala ce sa  filmat în Lowell, la Arena Tsongas au fost asezate în public peste 200 de "manechine" ( nu oameni),  pentru a  umple tribunele.