Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 lucruri pe care nu le știai despre Gal Gadot, care dovedesc că este cu adevărat o femeie minune

      12 iunie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Gal Gadot este un superstar cu drepturi depline. Reprezentarea lui Diana, prințesa amazoniană, va coborî cu siguranță ca una dintre cele mai bune performanțe super-eroice vreodată.

       

      Filmul a făcut de asemenea istoria ca fiind primul blockbuster super-erou care va fi regizat de o femeie. Și cu 93% pe Rotten Tomatoes, el se situează acum peste toate filmele universului DC și Marvel, cu excepția primului Iron Man (94%) și The Dark Knight - ultimul film Warner Bros. care este atât de pozitiv revizuit cu un rating de 94%. 

       

      1. A fost Miss Israel în 2004.

       

      Da, înainte de a fi actriță, Gadot a concurat la mai multe concursuri în Israel, a lucrat ca model și a avut un mare succes. Ea a fost încoronată ca fiind Miss Israel în 2004, când avea doar 18 ani.

       

       

      2. A născut cea de a doua fiică imediat după ce Wonder Woman a terminat filmările.

       

      Gadot s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano, au o căsnicie de aproximativ un deceniu și au împreună două fiice:  Alma, care s-a născut în 2011, și Maya, care s-a născut în martie 2017.
      Avea aproximativ cinci luni de sarcină la Globurile de Aur din 2017, unde a fost prezentatoare.

       

       

      3. A studiat legea și relațiile internaționale și nu a vrut niciodată să fie actriță.

       

      După ce a câștigat Miss Israel în 2004, Gadot a mers la universitate unde a studiat dreptul și relațiile internaționale. Într-un interviu acordat revistei W Magazine, ea a spus că actoria nu este o carieră suficient de serioasă pentru ea după ce a fost rugată să facă o audiție pentru a juca un rol în Quantum of Solace.
      Am spus: "Nu, în niciun caz! Fac studii de drept și relații internaționale. Sunt prea serioasă și inteligentă să fiu actriță, și, în plus, scenariul este în engleză. "Am vorbit engleza, dar nu m-am simțit confortabil."

      Se pare aceasta ia serios actoria acum !

       

      4. A servit în forțele de apărare israeliene. 

       

      Când ești cetățean al Israelului, ca și Gadot, ești obligat să slujești puțin timp în armată. A petrecut doi ani în serviciul forțelor israeliene de apărare.
      În timp ce promova Batman v Superman, ea a spus intervievatorilor că nu era așa mare lucru, văzând că toată lumea trebuie să o facă. Ea a spus oamenilor: "O parte din faptul că ești israelian este să mergi în armată. Toți prietenii mei au mers, inclusiv părinții mei și bunicii au plecat.

       

      5. Își face propriile cascadorii.

       

      Primul ei rol principal a fost Gisele în Fast & Furious. Într-un interviu acordat rețelei Real Style, ea a spus: "În toate cascadoriile din Fast 5 și 6 m-am descurcat și în Fast 6 am înnebunit cu mișcările de acțiune".
      Ea a continuat: "Adrenalina a fost incredibilă și mi-a plăcut să pot face lucruri pe care nu le pot face în viața reală".

       

      6. Putea să apară în Omul de Oțel, dar nu ca Wonder Woman.

       

      Gadot a fost, probabil, una dintre alesele pentru Faora-Ul, unul dintre răufăcătorii din "Man of Steel", dar a trebuit să renunțe la rol pentru că era însărcinată cu prima ei fiică, Alma, informează IMDB.
      Evident, ea a jucat mai târziu în Batman / Superman, alături de omul de oțel, Henry Cavill. De data aceasta, ea era de partea celor buni.

       

      7. Era pe lista femeilor ce puteay juca rolul Gamorei în Gardienii Galaxiei.

       

      Potrivit IMDB, Gadot a fost una dintre concurentele de top pentru a o juca pe Gamora cu piele verde în Gardienii Galaxiei. Ea a pierdut în mod evident rolul lui Zoe Saldana, dar este în regulă, pentru că acum este steaua propriului film super-erou și va fi probabil cea mai bună parte a viitoarei Ligi de Justiție.
      Gadot a avut, de asemenea, o concurență dură pentru Wonder Woman. Elodie Yung și Jaimie Alexander au fost, de asemenea, luați în considerare pentru această parte."

       

      8. Beyonce a ajutat-o pe Gadot să-și ia audiția pentru Wonder Woman.

       

      În interviul ei cu revista W Magazine, Gadot a spus atunci când a fost la audiția pentru rolul ei în Batman / Superman, ea nu avea nici o idee despre ce e vorba. Tot ce știa era că a fost o audiție pentru un proiect cu regizorul Zack Snydee.
      Și aparent, Regina Bey însuși - mai precis, piesa "Who Run The World? Girls "- a ajutat-o să aibă încredere în ea înainte de a intra.
      Directorul, Zack Snyder, mi-a cerut să fac un test de cameră. Asta a fost tortura. Se uitau la șase sau șapte fete și eram cu toții foarte speriați. La final ni s-a spus să așteptăm până ne sună. Așteptarea este inamicul meu numărul unu, și mi-am pierdut mintea. Deci, am decis să pun Beyoncé ... "Who Run The World? Girls! "Am început să dansez și mi-am lăsat anxietatea la o parte. Mulțumesc, Beyoncé!"

       

      9. Ea este una dintre cele trei femei care au apărut ca Wonder Woman pe ecran.

       

      Înainte de Gadot, doar două femei au jucat ca Wonder Woman: Cathy Lee Crosby într-un film TV în 1974 și mai cunoscută Lynda Carter, care a jucat-o pe Diana în emisiunea TV Wonder Woman în anii '70.
      Carter a oferit regizoarei Patty Jenkins binecuvântarea ei când a semnat pentru prima dată filmul, iar cele două, împreună cu Gadot, au construit o relație puternică de acolo, din dragoste reciprocă pentru personaj.

       

      10. Are o legătură puternică cu regizoarea Patty Jenkins.

       

      Într-un interviu din 2016 cu Entertainment Weekly, Gadot a detaliat cât de mult o iubește pe Diana și cât de bine lucrează cu o regie de sex feminin.
      Ea a spus: Toată viața mea am lucrat cu directori de sex masculin care mi-au plăcut cu adevărat. Și am noroc că am lucrat cu bărbați care au mult respect față de femei. Dar munca cu o femeie este o experiență diferită. Se simte că avem o comunicare diferită. Vorbim despre emoții. Cu Patty, este acum altfel, comunicăm cu privirea. Nu are nevoie să spună nimic. Dacă sunt rănită, simte durerea. Este o conexiune cu totul diferită pe care o am cu ea. E strălucitoare, e luminoasă, e feroce, e ascuțită. Știe exact ce vrea să fie Wonder Woman.

      A continuat: De mult timp, oamenii nu știau cum să abordeze povestea. Când am avut cu Patty conversații creative despre personaj, am realizat că Diana poate fi totuși o femeie normală, una cu valori foarte mari, dar încă o femeie. Poate fi sensibilă. Ea este inteligentă și independentă și emoțională. Poate fi confuză. Își poate pierde încrederea. Poate avea încredere. E totul. Are o inimă umană."

      Wonder Woman a făcut acum peste 100 milioane de dolari în box-office, cel mai mare debut pentru un regizor de sex feminin în istorie.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor