Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      13 Reasons Why/ Cele treisprezece motive - Sezonul 3 - din 23 august 2019 pe Netflix

      5 august 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Unul dintre cele mai populare seriale pentru adolescenți ale acestui deceniu, 13 Reasons Why/ Cele treisprezece motive, își invită fanii într-o nouă aventură - lecție de viață din 23 august, pe Netflix.

       

      Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin și Zach găsesc soluții să treacă mai ușor peste un eveniment care le-a dat viața peste cap în urmă cu 8 luni, în timp ce îl ajută pe Tyler să se îndrepte către recuperare. Însă, atunci când un jucător de fotbal dispare în urma unui meci, toate o iau razna. Clay este investigat de poliție, iar rândul unui străin ajunge în grupul lor printr-o anchetă care amenință să dezvăluie secretele bine păstrate ale tuturor. Iată trailerul celui de-al treilea sezon din 13 Reasons Why:

       

      DISTRIBUȚIE: 
      Dylan Minnette este Clay Jensen, Brandon Flynn este Justin Foley, Justin Prentice este Bryce Walker, Alisha Boe este Jessica Davis, Christian Navarro este Tony Padilla, Miles Heizer este Alex Standall, Devin Druid este Tyler Down, Ross Butler este Zach Dempsey, Timothy Granaderos este Montgomery de la Cruz, Anne Winters este Chloe, Steven Weber este Principle Bowen, Brenda Strong este Mrs. Walker, Amy Hargreaves este Mrs. Jensen și Grace Saif este Ani. 

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor