Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      2018 aduce pe marile ecrane filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them 2"

      8 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      16 noiembrie 2018. Este data la care va avea premiera filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them 2", continuarea peliculei apărute în 2016.

       

      Actori noi vor face parte din distribuție. Printre ei, Jessica Williams, o fană înfocată a seriei "Harry Potter", care își vede, astfel, visul cu ochii, pentru că are ocazia să intre în lumea magică pe care, până acum, doar a admirat-o de la distanță.

       

      Ce rol va juca ea? Încă nu se știe.

       

      În schimb, știm că Brontis Jodorowsky va fi Nicolas Flamel, personaj din prima parte a seriei "Harry Potter". De asemenea, Jude Law îl va interpreta pe Albus Dumbledore, în varianta mai tânără.

       

      Din distribuție vor mai face parte, printre alții, Wolf Roth, Victoria Yeates și Cornell S John. Ei se alătură actorilor care își reiau rolurile din primul film: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Carmen Ejogo și Johnny Depp.

       

      Așadar, o echipă de zile mari, care deja a început filmările. Regizor rămâne David Yates, cel care s-a aflat și la cârma primului film, ce a înregistrat venituri de peste 800 de milioane de dolari, în toată lumea.

       

      Seria "Fantastic Beasts and Where to Find Them" ar trebui să aibă cinci filme, după scenarii scrise de autoarea J.K. Rowling, în contextul în care franciza reprezintă un spin-off al seriei "Harry Potter".

       

      Sursa: hollywoodreporter.com

       

      Iată trailer-ul "Fantastic Beasts and Where to Find Them" (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor