Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “300: Rise of an Empire” este titlul generic pentru continuarea filmului “300”

      14 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea

       

       

       

       

      Pentru a nu se mai crea confuzii legate de continuarea filmului 300, regizat de Zack Snyder, de tipul 301 sau 300: 2, producătorii au făcut public, în sfârşit, titlul oficial al acestei pelicule ”300: Rise of an Empire”. 

       

      Proiectul a fost menţionat în trecut atât ca “300: Bătălia de la Artemisia” sau “300: Bătălia de la Artemisium” şi probabil că ar fi generat neclarităţi, prin urmare, producătorii de la Legendary Pictures au ales un titlu generic care continuă tema unor filme lansate recent, precum: “Cavalerul negru: Legenda renaşte” (The Dark Knight Rises) etc.

       

      Reprezentanţii celor de la Legendary Pictures confirmă faptul că data de lansare a peliculei “300: Rise of an Empire”, programată pentru 2 august 2013, a rămas nemodificată.

       

      Bazat pe mini seria de cărţi de benzi desenate a lui Frank Miller, în regia lui Noam Murro (Smart People), filmul îi are în distribuţie pe:Eva Green (în rolul zeiţei Artemisia), Rodrigo Santoro (Xerxes), Sullivan Stapleton (eroul Temistocle) şi Andrew Tiernan (în rolul lui Efialtes).

       

       


      Sinopsis: 

       

      Folosindu-se de farmecul ei răzbunător şi văzând cât de afectat era Xerxes de moartea tatălui său, regele Darius, zeiţa Artemia îl determină pe conducătorul hoardelor persane să intre într-un război necruţător cu  grecii. Apelând la aceleaşi trucuri feminine, Artemisia încearcă, de asemenea, să-l seducă pe Temistocle, eroul grec, însă acesta va întoarce jocurile în favoarea sa, deoarece pe cât era de bun luptător, pe atât era de înşelător. 

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor