Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 lucruri pe care nu le știai despre Ryan Reynlods

      9 mai 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      1. Reynolds poate a părut multora un dur care nu se teme de nimic în “Wolverine”, însă în viața reală, actorul nu e așa cum pare pe ecran. Ryan Reynolds se teme de zbor, de când a încercat să facă parașutism și, la a 13-a saritură, parașuta nu i s-a mai deschis. “Mi-am vazut toată viața în fața ochilor, dar am reușit în cele din urmă să îmi desfac parașuta și am aterizat cu bine. însă am rămas cu o teamă de care n-o să mai scap”, a marturisit actorul.

       

      2. Ryan Reynolds nu a trăit întotdeauna viața strălucitoare de la Hollywood. Atunci când încerca să se facă cunoscut în Cetatea Filmului, actorul conducea un jeep vechi, cu care s-a prezentat la întalnirile cu producătorii de film, chiar dacă mașina nu avea nici macar uși.

       

      3. Înainte să devină celebru, Reynolds a avut câteva joburi destul de bizare: muncitor pe yacht, barman în cluburi de noapte și a lucrat chiar și la o bacanie.

       

      4. Reynolds s-a îngrășat 11 kilograme pentru rolul din “Blade: Trinity” (2004), în așa fel încât producătorii nu i-au mai putut găsi nicio dublura și Ryan a fost nevoit să își facă singur cascadoriile în film.

       

      5. Adoră să călătorească (orașul lui favorit e Amsterdam) și să se plimbe cu motocicleta.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor