Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      51.341 de spectatori au vizionat "Despre oameni şi melci"

      9 octombrie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Despre oameni şi melci a înregistrat, de la data lansării filmului la TIFF pînă în prezent, un număr de 51.341 spectatori, rezultat care îl clasează în topul celor mai vizionate filme româneşti ale ultimului deceniu.

       

       

      Întreaga echipă a filmului s-a bucurat de reacţii extraordinare din partea publicului la toate cele 18 premiere de gala ce au avut loc în ţară, în unele cazuri fiind cerute în mod expres spectacole suplimentare.

       

       

      Comedia Despre oameni şi melci a avut premiera naţională în data de 14 septembrie, ajungând în prima săptămână în 19 de oraşe, pe un număr de 40 de ecrane.

       

       

      Până în acest moment filmul a fost proiectat în 44 de oraşe din ţară, expunere fără precedent pentru un film românesc în decursul primei luni de la lansarea acestuia în cinematografe.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Distribuitorii filmului, Transilvania Film şi Ro Image, vor continua să aducă această producţie în faţa publicului din oraşe şi zone care nu dispun de săli de cinematograf, prin metode alternative de proiecţie. În acest scop s-au format 3 echipe mobile care vor organiza proiectii in regim de spectacole cu bilet, în diferite oraşe din România, în teatre sau case de cultură, proiecţii al căror program va fi pre-anunţat pe siteul filmului www.despreoamenisimelci.ro.

       

      În perioada următoare filmul va ajunge prin intermediul celor 3 caravane în Caracal, Reghin, Huşi, Paşcani, Alexandria, Sf. Gheorghe, Târnăveni, Roman, Câmpina, Rădăuţi, Dorohoi, Buzău şi Câmpulung.

       

       

      În Bucureşti filmul rulează în prezent în următoarele cinematografe: Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema Elvira Popescu, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza.


      În prezent (în afară de Bucureşti) filmul poate fi vizionat în 20 de oraşe din ţară: Baia Mare, Suceava, Botoşani, Brăila, Piteşti, Constanţa, Giurgiu, Caracal, Arad, Vaslui, Bacău, Timişoara, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, Huşi, Iaşi, Cluj Napoca.

       

       

      Acţiunea filmului Despre oameni şi melci în regia lui Tudor Giurgiu, se petrece în anul 1992, în Câmpulung Muscel, la fabrica de maşini ARO. Publicul va putea gusta din plin o comedie savuroasă cu români descurcăreţi, care pornesc într-o aventură de zile mari.

       

      În Despre oameni si melci spectatorii se vor bucura de prestatia unor actori români îndrăgiţi precum Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu, dar și de interpretarea renumitului actor francez Jean François Stevenin și a fiului său, Robinson Stevenin.

       

      Scenariul îi aparţine lui Ionuţ Teianu, mutat  în Franţa din 1991, după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul filmului.

       

       

      Vezi trailere

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor