Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      A apărut primul trailer cu Johnny Depp în „The Lone Ranger”

      4 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Primul trailer al filmului lui Gore Verbinski ( regizorul trilogiei “Piraţii din Caraibe”) “The Lone Ranger” a fost lansat.

       

      Trailerul se focusează în principal pe trenuri şi oferă, de asemenea,  câteva secvente din timpul filmărilor, în care apar Johnny Depp (Tonto) şi  starul din “The Social Network”, Armie Hammer (Călăreţul singuratic).

       

      Matt a făcut un comentariu similar în legătură cu secvenţele prezentate în timpul festivalului Comic-Con, accentuând faptul că această modalitate de transport (trenul) joacă un rol important în film.

       

      Chiar dacă, până acum, producătorii nu au dezvăluit  publicului mai multe scene în care îi putem vedea pe Johnny şi Armie, suntem siguri că talentul regizoral al lui Verbinski, precum şi interpretarea acestor mari actori (incluzându-l pe Tom Wilkinson în rolul ticălosului şi naratorului) vor asigura succesul noii aventuri western.

       

      Filmul îi are în distribuţie pe  Johnny DeppArmie HammerTom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson şi Helena Bonham Carter şi este programat să apară în cinematografele din România în vara lui 2013.

       

      Vezi trailer

       

       

      Sursa: Collider

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor