Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      A început Festivalul de Film de la Veneţia. George Clooney a deschis evenimentul, cu un thriller politic

      2 septembrie 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      George Clooney a deschis, miercuri, cea de-a 68-a ediţie a Mostrei veneţiene, prezentându-se pe covorul roşu în faţa a sute de admiratori entuziaşti, înaintea proiecţiei celui mai recent film al său - "The Ides of March", un thriller politic.

       

      Actorul şi realizatorul american, îmbrăcat în smoking cu papion, a fost întâmpinat cu strigăte de bucurie de fanii săi prezenţi la Festivalul de la Veneţia. El a venit alături de actorii Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Marisa Tomei şi Jeffrey Wright, care apar alături de el în "The Ides of March", peliculă pe care a şi regizat-o.


      După ce s-a prefăcut că vrea să-l stranguleze pe cel care conducea ambarcaţiunea cu motor cu care George Clooney a ajuns la festival, actorul a semnat autografe şi a dat mâna cu unii dintre fanii săi.

       

      Potrivit regizorului, filmul vorbeşte despre "compromisurile din politică". Pelicula, ce îl are în centru pe tânărul consilier de campanie al lui Morris, interpretat de Ryan Gosling, aminteşte de scandaluri din trecut, unele recente.

       

      Pelicula "The Ides of March", care a fost foarte aplaudată la proiecţia pentru presă, nu este nici un film despre politică, nici o intrigă poliţistă într-un context politic. Este mai degrabă o poveste despre nişte oameni care ajung la putere şi sunt distruşi aproape simultan de această putere, din cauza a ceea ce sunt ei, a forţei, credinţelor, demonilor şi slăbiciunilor lor.


      George Clooney ar fi dorit să realizeze filmul în 2008, dar entuziasmul care a însoţit alegerea lui Barack Obama la preşedinţia SUA, l-a făcut să amâne proiectul, considerând că "nu era momentul pentru un film atât de cinic".


      Pe lângă Clooney, mai sunt aşteptate la Lido, staţiune balneară în laguna Veneţiei, unde se desfăşoară Mostra, numeroase vedete, printre care Madonna, care îşi va prezenta noul film, "W.E.", joi, Al Pacino, Monica Bellucci şi Vincent Cassel, Keira Knightley, Viggo Mortensen, Colin Firth, John Hurt, Willem Dafoe.


      Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia se va desfăşura în perioada 31 august - 10 septembrie.

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • selena 22 septembrie 2011, 16:41

       George Clooney ,my favorite!!!

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • selena 22 septembrie 2011, 16:41

       George Clooney ,my favorite!!!