Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      A început turneul de promovare a filmului „Wrath Of The Titans” în Europa

      31 martie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Arătând puţină dragoste fanilor din Anglia, actorii din „Wrath of the Titans” s-au reunit la premiera londoneză a filmului, joi seară (29 martie).

       

      Liam Neeson părea să fie într-o stare excepţională atunci când a pozat pentru paparazzi la cinematograful BFI IMAX, alături de Sam Worthington şi iubita lui, Crystal Humphries.

       

      Într-un interviu recent, Liam a vorbit despre cât de mult s-a bucurat să colaboreze din nou cu prietenul său, Ralph Fiennes. „Este unul dintre cei mai dragi prieteni ai mei. A fost grozav. Atunci când am lucrat pentru prima dată împreună la „Clash of the Titans”, ni s-a părut destul de greu să interacţionăm. De multe ori ne uitam unul la celalalt şi încercam să ne înţelegem din priviri. De data aceasta, am luat lucrurile mai în serios şi nu ne-am mai distrat la fel de mult.”

       

      În ceea ce priveşte popularitatea subiectului dezbătut în film, Sam a declarat: „Mi se pare că personajele au de-a face cu probleme cum sunt destinul sau responsabilitatea şi alte valori mari, de familie, care sunt încă relevante pentru noi astăzi. De aceea au supravieţuit aceste poveşti mitologice, shakespeareane sau inspirate din folclor, pentru că regăsim elemente asemănătoare şi în societatea noastră.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor